Услуги за пътна помощ в Бургас и региона

Нашите услуги включват денонощна пътна помощ за репатриране, подаване на ток, липса на гориво или спукана гума, както и транспорт на автомобили

24/7

+359 899 111 588

Предлагани услуги за пътна помощ в Бургас и региона

Почти всеки собственик на моторно превозно средство поне веднъж е изпадал в ситуация, в която автомобилът му е аварирал на пътя. Ние от Пътна помощ – Бургас сме готови във всеки един момент от денонощието да ви окажем помощ – бързо и на добра цена. На ваше разположение сме, за да разрешим всичките ви проблеми, свързани с авариралия ви автомобил.

Пътна помощ – Бургас е специализирана в репатрирането на автомобили в рамките на Бургаска област. Предлагаме репатриране на моторни превозни средства (леки автомобили, джипове, бусове) с тегло до 3,5 тона, както и на мотокари, строителна и селскостопанска техника до 2,5 тона. Нашият персонал и използването на специално оборудване гарантира безопасността на вашето моторно превозно средство по време на транспортирането. В процеса на товарене се използва целият набор от необходими спомагателни съоръжения. За да се гарантира пълната безопасност при транспортирането след повдигането на авариралото моторно превозно средство върху платформата на репатриращия автомобил, той се прикрепва здраво с ремъци, скоби и стопери. Процесът на репатриране се осъществява бързо и ефективно.

Пътна помощ – Бургас се грижи за своите клиенти, като полага усилия да им предлага оптимален набор от услуги, чрез които да удовлетвори потребностите им при авариране на притежаваното от тях моторно превозно средство:

Аутотранс-2020 ЕООД с разрешително номер 94-00-4516 предлага лицензирана денонощна пътна помощ. С възможност за издаване на фактури за извършен транспорт при поискване.

Цени за пътна помощ

5/5 (19)

ЦЕНИТЕ ЗА ПЪТНА ПОМОЩ СА С ВКЛЮЧЕН ПРЕВОЗ, КАЧВАНЕ И СВАЛЯНЕ. Корекция на цената за пътна помощ при качване и сваляне (20,00лв. еднократно) може да настъпи при тежко катастрофирали и/или аварирали автомобили, при които липсват или не работят кормилните уредби или колела, както и куките за теглене.

Пътна помощ на територията на град Бургас, Айтос, Българово, Камено, Карнобат, Малко Търново, Несебър, Обзор, Слънчев Бряг, Свети Влас, Равда, Каблешково, Поморие, Китен, Приморско, Созопол, Черноморец, Средец, Сунгурларе, Царево, Ахтопол и части от автомагистрала Тракия.

Потърсете ни на телефон 0899 111 588 и ние ще ви съдействаме по най-добрия начин.